Primaire tabs

5 redenen om voor Attentia sociaal secretariaat te kiezen

Loonverwerking en administratie zijn tijdrovend en bovendien zijn de sociale zekerheidsregels, de arbeidswetgeving en de fiscale wetgeving complex en veranderlijk. Daarom is werken met een sociaal secretariaat een efficiënte en tijdbesparende oplossing. Als sociaal secretariaat helpen wij u o.a. met de berekening van nettoloon, bedrijfsvoorheffing, vakantiegeld, eindejaarspremies, opzegvergoedingen; inning van sociale zekerheidsbijdragen; administratie rond ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en levering van documenten zoals C4.

 

Voor Attentia sociaal secretariaat kiezen, is kiezen voor een persoonlijke dienstverlening en software op maat!

 

Elke klant, van starter tot multinational, krijgt bij Attentia één aanspreekpunt. Dit is uw persoonlijke klantenbeheerder die uw dossier beheert. Uiteraard staat achter deze contactpersoon een team voor u klaar. Een tweede troef is dat wij onze standaard softwarepakketten kunnen aanpassen aan uw noden.

1. Uitgesproken expertise

Bij Attentia werkt u samen met uw vaste klantbeheerder. Deze maakt deel uit van een team. Zo bent u zeker dat bij afwezigheid van uw klantbeheerder er ook steeds back-up aanwezig is die uw behoeften kent. Dit team beschikt over verschillende competenties en is ondersteund door een team van experten. Zo kunnen we u steeds een efficiënte oplossing aanreiken voor technische of juridische kwesties.

3. HR software: geen one size fits all

Voor alle facetten van HR bieden we u geïntegreerde software op maat. Onze oplossingen zijn flexibel en volledig aan te passen aan uw noden en systemen.

2. Meest uitgebreide rapportering

Met meer dan 800 standaardrapporten en de mogelijkheid om eigen rapporten in een overzichtelijk dashboard op te nemen, biedt Attentia de meest uitgebreide rapporteringsmogelijkheden aan op de markt. U kunt elk facet van uw HR-beleid van nabij opvolgen: niet alleen de operationele, maar ook de strategische parameters. Een duidelijk voordeel voor HR- en (lijn)managers en directie.

4. Samenwerken zoals u wilt

Attentia biedt als enige sociaal secretariaat op de markt de meest volledige waaier van samenwerkingsmogelijkheden. Zoekt u een fullservicepartner? Dat kan. Wenst u alles zelf in handen houden en hebt u enkel een loonmotor nodig? Ook daarvoor kunt u bij Attentia terecht. Hoe u ook georganiseerd bent, bij ons vindt u zeker een oplossing.

Binnen de Attentia Groep kunnen we u ook extra payroll services aanreiken en kunt u tevens beroep doen op onze dienst voor preventie en bescherming.

5. Transparante prijs

Door de vaste maandelijkse prijs voor de loonberekening weet u exact waaraan u zich kunt verwachten. Ook voor projecten krijgt u een duidelijk prijskaartje zonder verrassingen.

Veranderen van sociaal secretariaat: zo pakt u het aan

Een sociaal secretariaat is een waardevolle partner die heel wat tijdrovende administratieve verplichtingen van u kan overnemen. De keuze van een sociaal secretariaat dat de juiste oplossingen voor uw noden biedt, is dan ook cruciaal.

Lees meer