Primaire tabs

U bent hier

Dankzij de module Learning van Attentia wordt het beheer van uw opleidingen kinderspel.

Onze kennismaatschappij verandert snel. Om als bedrijf het verschil te maken is het belangrijk dat uw medewerkers mee zijn. Daarom investeert u in de permanente ontwikkeling van uw medewerkers.

Opleidingen beheren is best uitdagend. Eerst is er een organisatorisch traject: wie volgt welke opleiding waar en wanneer? Daarnaast is het belangrijk om op financieel vlak inzicht te hebben in de kost van de opleiding: van de kostprijs van de lunch tot de loonkost (kost van medewerker die niet inzetbaar is) van de medewerker. Om al deze uitdagingen te tackelen kunt u aan de slag met DOTS Learning.

Waarom kiezen voor de module DOTS Learning?

Dankzij deze module wordt het beheer van uw opleidingen kinderspel. De applicatie biedt u als HR-team immers de mogelijkheid om alle opleidingen te beheren en het verloop ervan op te volgen. U bespaart hiermee kostbare tijd. Het grote voordeel is dat DOTS Learning volledig geïntegreerd is met andere Attentia applicaties en dus gecombineerd kan worden met de andere solutions waar u reeds mee werkt. De basisgegevens die al in DOTS aanwezig zijn, zijn bovendien automatisch beschikbaar. Handig toch? Bovendien is alles 100% conform de Belgische wetgeving.

Waarom kiezen voor DOTS Learning?

  • Centraal bijhouden van alle opleidingen
  • Uw medewerker kan zelf inschrijven voor opleiding en digitaal goedkeuring aanvragen bij verantwoordelijke.
  • Automatische integratie met de sociale balans
  • Eenvoudig generen van opleiding CV’s
  • Een uitgebreide en overzichtelijke rapportering
  • Flexibele oplossing voor kostenbeheer van opleidingen

DOTS Learning

DOTS Learning is een onderdeel van DOTS. Dit online platform brengt HR en Well-being samen en resulteert zo in bredere inzichten en een succesvoller beleid. DOTS bestaat uit verschillende solutions die u moduleerbaar kunt inzetten en combineren.