Primaire tabs

U bent hier

Een zorgeloze en efficiënte payroll & een gezonde en veilige werkplek, daar ga ik voor

Binnen zowel HR als binnen preventie & bescherming is het uw eerste zorg om wettelijk in orde te zijn. Dat is de basisvereiste. Dat klinkt eenvoudig, maar in werkelijkheid is dat wel een uitdaging. Als u voor Attentia kiest, kunt u op uw twee oren slapen. Wij bezitten jarenlange expertise en hebben specialisten in HR, payroll, preventie & bescherming en Well-being. Door deze knowhow te combineren vindt u bij Attentia alles onder één dak.

Payroll en verlonen vereenvoudigen: dat loont!

Uw medewerkers tijdig en correct verlonen is een basis waar u als werkgever aan moet voldoen. Payroll en de bijhorende personeelsadministratie zijn complexe en tijdsintensieve taken voor uw HR-afdeling.

Attentia is sinds jaar en dag gespecialiseerd in loonberekening en alles wat daarbij komt kijken. Met de nodige tools en professionele bijstand ondersteunen we u bij alle facetten van de loon- en personeelsadministratie, zodat u op uw twee oren kunt slapen. 

  • Hoe de investering in uw medewerkers optimaliseren op vlak van strategisch loonbeleid of alternatieve verloningsplannen?
     

Ontdek het hier

Preventie & bescherming: meer dan een medisch toezicht

Een gezonde geest in een gezond lichaam: dat heeft ook een positieve invloed op de werkvloer. Inzetten op preventie, gezondheid en veiligheid is een duurzame aanpak. Er zijn heel wat wettelijke verplichtingen omtrent welzijn op het werk.

Attentia staat u bij om aan deze verplichtingen te voldoen, maar bovenal om een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren en om risico’s zoveel mogelijk in te perken.

  • Hoe pakt u P&B op het werk het best aan?
  • Wat zijn de wettelijke verplichtingen?
  • Hoe kunt u de risico’s tot een minimum herleiden?
     

Ontdek het hier

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer