“Dankzij de opleiding Vitaal leiderschap zijn onze leidinggevenden beter in staat om die veerkracht op een positieve manier te bewerkstelligen.”
Helga Kunert, Manager Safety Health & Environment bij Telenet

Helga Kunert is hoofd van de interne dienst bij Telenet. ‘Vitaal leiderschap’ biedt volgens haar een absolute meerwaarde de dag van vandaag. Niet alleen voor de leidinggevende, maar ook voor de medewerkers.  

 

“Als bedrijfsleider is het belangrijk dat je een klankbord bent voor de medewerkers. Het is dus de kunst om niet als leider over te komen, maar eerder als coach waar werknemers bij terecht kunnen, zodat zij hun dagelijkse taken optimaal kunnen uitvoeren,” aldus Kunert.  

Volgens Kunert bent u als leidinggevende niet volledig verantwoordelijk voor het welzijn van uw medewerkers, maar u speelt daar toch een belangrijke rol in. Stress op de juiste manier kanaliseren, interpreteren en relativeren is daarbij cruciaal.  

“Dankzij de opleiding ‘Vitaal leiderschap’ ervaar ik wel degelijk minder stress, omdat ik er bewuster mee omga,” legt Helga Kunert uit. De sessies leren u hoe stress inwerkt op uw brein. Er worden ook technieken aangeleerd om stress te verminderen, waardoor u meer energie krijgt.  

Bij Telenet hechten ze veel belang aan veerkracht bij medewerkers. “Dankzij de opleiding Vitaal leiderschap zijn onze leidinggevenden beter in staat om die veerkracht op een positieve manier te bewerkstelligen,” voegt Helga Kunert hier nog aan toe. 

 

Ontdek hun verhaal hier.

 

 

Wilt u het welzijn van uw medewerkers op de werkvloer optimaliseren?

Meer controle over stress of nood aan een energieboost? 

Ontdek nu wat de modules Vitaal leiderschap voor u kunnen betekenen! 

 

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer