Meer betrokkenheid dankzij flexibel verlonen

Elke medewerker zit in een andere levensfase en heeft dus specifieke behoeften en wensen. Laat je je medewerkers zelf kiezen uit een reeks loonelementen? Dan geef je ze meer autonomie en controle. Dat vertaalt zich in een grotere tevredenheid en meer betrokkenheid.

Cafetariaplan of flexibel verlonen? Je wordt geapprecieerd als werkgever.

Een cafetariaplan biedt voordelen voor je medewerkers én voor je organisatie. Met deze oplossing, die je budgetneutraal kan inzetten als je dat wenst, toon je je bereidheid om op maat te verlonen. Een aantrekkelijke werkgever dus! Kleine, middelgrote of grote onderneming? Vind je het belangrijk om een 'caring employer' te zijn, dan zijn er tal van opties - binnen het kader van een cafetariaplan - om op in te zetten!

Reken ook op Attentia om je opties te koppelen aan je visie en organisatiedoelstellingen.

Daarom kies je voor flexibel verlonen

1

Je speelt in op de behoeften van je medewerkers

Je loonpakket wordt simpelweg aantrekkelijker: voor generatie x, y  én z. Toch stijgt de loonkost niet, terwijl de waarde van het totale loonpakket wel groeit. Jij beslist over de mogelijkheden.

2

Versterking employer branding en troef in talentenjacht

Je medewerker kan zijn verloningspakket vrij samenstellen. Deze autonomie creëert meer retentie en engagement. Het is ook een extra troef in de war for talent.

3

Geen extra manueel werk

Met onze tool 'DOTS Flexible Reward' ondersteunen wij je HR-afdeling maximaal. Het hele keuze- en bestellingsproces bij onze partners verloopt geautomatiseerd en wordt integraal verwerkt in de payroll. Zo houdt je HR-team ruimte vrij voor andere taken.

Ontdek DOTS Flexible Reward

Het online DOTS platform brengt HR en Well-being samen. De diepgaande inzichten uit de tool(s) vormen de bouwstenen voor een succesvol cafetariaplan. DOTS biedt verschillende modulaire oplossingen die je inzet volgens de behoeften van je organisatie én die van je medewerkers.

De digitale tool 'Flexibel Reward' geeft je medewerkers en HR-afdeling toegang tot hun individuele verlonings- en beloningspakketten. Je combineert de oplossing Flexible Reward met één of meer andere DOTS oplossingen.

image

Het mobiliteitsbudget als optie voor flexibele verloning

Al overwogen om in het kader van flexibele verloning een mobiliteitsbudget aan te bieden aan je medewerkers? Met dit budget kunnen je medewerkers hun bedrijfswagen (of het recht daarop) ruilen voor een budget dat ze kunnen inzetten voor alternatieve vervoersoplossingen of andere voordelen.

Ontdek meer

Onze klanten aan het woord ...

image

Mediahuis

Mediahuis was overtuigd van een plan flexibel verlonen, maar zónder papieren documenten en Excel-files. Wil je weten hoe de samenwerking met Attentia liep?

Lees meer
image

Veolia

Veolia (voorheen Suez) zocht een partner om een een duurzaam loonbeleid op te maken, gebaseerd op een functieclassificatie met cafetariaplan. Nieuwsgierig hoe Attentia daarbij bijstond?

Lees meer