Primaire tabs

U bent hier

Experiences

Een 'Experience' vraagt niet veel tijd en creëert onmiddellijk impact in jouw organisatie. In een inspirerende en confronterende beleving van 60 tot 90 minuten brengen we deelnemers tot bepaalde inzichten door hen een spiegel voor te houden van harde realiteiten en vastgeroeste gewoontes. Het doel van een 'Experience' is om deze realiteiten en gewoontes te doorbreken, om zo tot nieuwe oplossingen te komen die echt werken. We reiken de deelnemers heel wat praktische tips en tricks aan waarmee ze aan de slag kunnen om het maximum te halen uit hun dagelijkse energie. 

 

De Experiences spelen in op specifieke thema's. 

Fysiek

FysiekDat voldoende beweging, een correcte werkhouding, gezonde voeding en voldoende slaap en ontspanning belangrijk zijn, weten we allemaal. En toch blijkt het erg moeilijk om de theorie om te zetten in praktijk. Hoe richt je een ergonomische thuiswerkplek in? Hoe kan je je slaapkwaliteit verbeteren? Hoe leer je écht te ontspannen? Een antwoord op deze en meer uitdagingen vind je hier.  

Ontdek meer

Mentaal

MentaalOnze relatie met onze collega's en met ons werk hangt voor een groot stuk af van onze mentale veerkracht. Hoe zet je ‘moetivatie’ om in duurzame motivatie? Hoe doorbreek je het patroon van klagen en negativiteit? Hoe haal je het meeste uit je pauzes? We gaan uitgebreid in op dit soort challenges in deze Experiences.

Ontdek meer

Sociaal

SociaalOp de werkvloer spelen heel wat sociale aspecten een rol. Hoe communiceer je op een positieve manier, zowel verbaal als non-verbaal? Hoe kunnen de verschillende generaties elkaar aanvullen en versterken? Weet jij hoe je je grenzen kan stellen en bewaken? En wat met diversiteit en inclusie? Het antwoord op deze en meer sociale vraagstukken krijg je hier. 

Ontdek meer

Energie

EnergieOok mensen hebben batterijen, en net zoals die van onze smartphone, moeten die ook regelmatig worden opgelaten zodat we optimaal kunnen functioneren. Een goed evenwicht tussen werk en privé, omgaan met stress, energiemanagement: allemaal belangrijke topics om niet dagelijks op en halflege batterij te werken.  

Ontdek meer

Waarom kiezen voor een Experience?

  • Onbeperkt aantal deelnemers: een groot bereik op een budgetvriendelijke manier 
  • Prikkel het teamgevoel van je medewerkers en laat een grote impact na 
  • Laagdrempelig format waardoor je eenvoudig bewustwording ontwikkelt 
  • Kleine investering met een groot resultaat 

 

Geef jouw organisatie een energieboost.

Vraag nu meer informatie aan!

 

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer