Primaire tabs

U bent hier

eVolution

Attentia - eVolution
HR-oplossing voor bedrijven met meer dan 50 werknemers
Uw personeelsadministratie vlot, correct en efficiënt beheerd
Flexibel en aanpasbaar aan uw bedrijf
Meer dan 300 tevreden bedrijven werken met eVolution

Als klant van Attentia bieden we u eVolution aan, een softwarepakket dat uw personeelsadministratie maximaal automatiseert. Elk bedrijf heeft zijn eigen procedures en werkwijzen, en dat respecteren we bij Attentia. Daarom is eVolution uiterst aanpasbaar. U kiest voor een basismodule, en u breidt eenvoudig uit met bijkomende modules. U hoeft niet te werken met losse tools die u naast elkaar gebruikt, met eVolution werkt u met een geïntegreerd totaalpakket, volledig aan uw bedrijfsprocessen aangepast. eVolution geldt daarom als de meest flexibele HR-oplossing op de markt. En voor hulp met de software kan u altijd bij uw Attentia-contactpersoon terecht.

 

Basismodule HRM

Met de HRM-module registreert en beheert u alle persoonlijke gegevens, werkroosters en salarisgegevens van medewerkers. Dimona-aangiftes doen, steekkaarten van werknemers opstellen, een loons- of indexverhoging collectief of individueel uitvoeren, met de basismodule HRM gaat het vlot, efficiënt én correct.

Met behulp van historiekvelden kan u de evolutie van een persoon nagaan en eventuele fouten rechtzetten. De module laat ook toe om zelf uw formulieren (C4, C131, tewerkstellingsattest enz.) aan te maken en te beheren. Op basis van de geregistreerde personeelsgegevens berekent de achterliggende loonmotor foutloos de bruto- en nettolonen van uw personeel.

 

Basismodule TIME

Met de TIME-module beheert u de werktijden en aan- en afwezigheden van uw medewerkers. Het is belangrijk dat dat correct gebeurt, want op basis daarvan worden maaltijdcheques en andere beloningen voor specifieke prestaties toegekend.

 

Basismodule Dagelijkse Rapportering

De standaardrapporten van eVolution zijn onmisbaar voor elke payroll- of HR-medewerker. Rapporten die een overzicht bieden van werknemers, hun leeftijd, turn-over, of anciënniteit, maar ook controlelijsten, details van afwijkingen en aan- en afwezigheden… Individuele informatie enerzijds, informatie over bepaalde groep anderzijds,  met meer dan 50 standaardrapporten en meer dan 800 combinatiemogelijkheden haalt u uit eVolution de kennis die u nodig heeft.

 

Bijkomende modules voor eVolution

eVolution is volledig aanpasbaar aan uw bedrijf met een reeks complementaire, geïntegreerde modules. U betaalt enkel voor de functies die u effectief gebruikt.

Your Employee BeneFITs tool voor cafetariaplannen
  • Uitbreiding op eVolution
  • Employee Self Service-tool
  • Beheer van cafetariaplannen
Attentia - Your Employee Self Service (Yess)
  • Uitbreiding op eVolution
  • Employee Self Service tool
  • Verlofaanvragen en personeelsgegevens