Primaire tabs

U bent hier

Attentia trekt al langer de kaart van de jeugd. De voorbije jaren stoomden wij elke zomer schoolverlaters klaar tot payroll en reward consultants. Dit jaar doen we dat voor het eerst ook met 10 enthousiaste talenten die we opleiden tot Well-being preventieadviseurs. Zij specialiseren zich in veiligheid, preventie en psychosociale aspecten. Na de intensieve opleiding van 6 weken bij ons ervaren Attentia-team staan onze kickstart Payroll consultants en Well-being preventieadviseurs klaar om uw bedrijf te versterken. 
 

Benieuwd met welke taken of projecten de kickstarters
uw team kunnen versterken?

 

  Loonverwerking van A tot Z óf specifieke focus (bv. berekening vakantiegeld)

  Beantwoorden van vragen van medewerkers over bijvoorbeeld loonfiche of verlof

✔  Extra taken m.b.t. corona maatregelen (veiligheid, ergonomie, etc.)

✔  Welzijnsscan (ter voorbereiding van jaaractieplan en globaal preventieplan 2021)

✔  En nog veel meer...

 

Laat u inspireren door tal van voorbeelden en ontdek hoe de kickstarters u nog meer kunnen bijstaan.

Download onze Kickstart gids

Maak kennis met onze kickstarters en volg hun verhaal

Onze 20 kickstarters zijn hogeropgeleide jongeren die na hun studies aan de universiteit of hogeschool bewust gekozen hebben om zich verder te specialiseren bij Attentia. In september 2020 zwaait een nieuwe generatie consultants en preventieadviseurs af in ons traineeship, hieronder leer je er alvast drie van hen kennen:
 

 

Deze bedrijven gingen u voor:

“Wij werken regelmatig met trainees van Attentia. Dankzij hun uitgebreide theoretische kennis maar beperkte werkervaring, zorgen zij voor vernieuwing in bestaande procedures. Een groot voordeel is ook dat zij meteen de digitale tool waarin gewerkt wordt beheersen. Dankzij de grondige opleiding en back-up van ervaren collega’s zijn ze snel inzetbaar.”

Martine Verhaegen,
Teamleider Payroll & Personeelsadministratie bij Atlas Copco

“De consultants zijn als het ware ‘plug & play’: onmiddellijk inzetbaar door hun kennis van tools en sociale wetgeving. Toen onze payroll officer ziek uitviel, heb ik Attentia om een consultant gevraagd. Twee dagen later draaide die volwaardig mee in het team en alle lonen zijn op tijd uitbetaald.”

Kristien Van Damme,
HR Director Benelux bij Tech Data