Primaire tabs

U bent hier

Academy online training center

Online leren op een interactieve manier, waar en wanneer je wil en met grote slaagkansen? Dat kan in het Academy online training center.

Ontdek ons brede aanbod flexibele leertrajecten in HR en well-being. Elke cursus omvat één specifiek thema verspreid over verschillende modules. Jouw medewerkers kunnen op een interactieve manier en ongelimiteerd opleidingen volgen. Op het einde van elke opleiding wordt hun kennis getoetst en ontvangen ze een bewijs van deelname. Zo blijven ze groeien in hun job, en kunnen ze met nieuwe kennis en vaardigheden verder bouwen aan het succes van je bedrijf.

 

Opleidingen op maat van jouw organisatie!

Laat je begeleiden door onze experts. We denken met je mee en tekenen op basis van de noden van jouw bedrijf een opleidingstraject op maat uit. Profiteer van ons veelzijdige aanbod: interactieve modules, video's, animaties en oefeningen

 

Alles op 1 plaats 

integreer met je LMS systeem

Zeer uitgebreid aanbod

Bewijs van deelname

Waar en wanneer je wil 

Alle medewerkers in 1 beweging opleiden

 

 

Onze thema's

 

        

        

 

 

Ontdek de online leertrajecten

 

Attentia Online Academy is een online training center met flexibele leertrajecten binnen HR & Well-being.

Elke cursus omvat één specifiek thema verspreidt over verschillende modules. 

Wens je meer informatie over de flexibele online opleidingen op maat van je bedrijf en je medewerkers, of over de 14 dagen trial, contacteer het team van Attentia online academy via mail op academy@attentia.be of via onderstaand formulier.

 

 

2023 ©
Attentia
Privacyverklaring | Disclaimer