Primaire tabs

U bent hier

Algemene voorwaarden Attentia Academy

Uw inschrijving

Meteen na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingse-mail in uw mailbox.

Geen bevestiging ontvangen? Contacteer ons dan om zeker te zijn dat uw plaats gereserveerd is:

  • 02 526 86 44
  • academy@attentia.be

 

Uw betaling

Wij verwachten uw betaling bij ontvangst van de factuur. De prijs voor de opleiding staat steeds vermeld op de webpagina (prijs excl. btw).

Hierin zijn eventuele kosten voor catering en documentatie inbegrepen. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met praktische informatie. De factuur zal u ontvangen bij de start van de opleiding.

Indien u in aanmerking komt voor speciale kortingen, dan worden die verrekend op de factuur.

 

Wat bij annulatie van uw deelname?

Annulatie/wijzigingskosten:
Wanneer u niet kan aanwezig zijn, kan u zich laten vervangen door een collega. U meldt ons dit schriftelijk via mail.
  • Annulatie gebeurt steeds schriftelijk via mail.
  • Annulatie kan kosteloos in geval van ziekte of ongeval van de deelnemer. U meldt ons dit onmiddellijk schriftelijk vóór de start van de opleiding, met de nodige attesten via mail. Ziekte of ongeval waardoor men slechts een deel van de opleiding afwezig is, geven geen aanleiding tot kosteloze annulatie.
  • Bij annulatie/wijziging minder dan 30 kalenderdagen voor de geplande opleiding, zal 10% van de kostprijs worden doorgerekend. 
  • Bij annulatie/wijziging minder dan 21 kalenderdagen voor de geplande opleiding, zal 50% van de kostprijs gefactureerd worden.
  • Bij annulatie/wijziging minder dan 14 kalenderdagen voor de geplande opleiding zijn wij genoodzaakt de volledige kostprijs door te rekenen.

 

Wat bij annulatie van de opleiding?

Onvoorziene omstandigheden of onvoldoende inschrijvingen kunnen ertoe leiden dat wij de datum van de opleiding moeten verplaatsen, de locatie moeten wijzigen of de sessie moeten annuleren. U wordt dan meteen gecontacteerd op het telefoonnummer dat u opgaf bij inschrijving om alternatieve mogelijkheden te bespreken.

2022 ©
Attentia
Privacyregeling | Disclaimer